Verbindende sidekick

Sparringpartner voor ondernemers

Ik ben geen coach, ik ga niet met je op reis in je ziel; daar zijn er al genoeg van. Ik ben ook geen consultant. Daar zijn er ook genoeg van.

Ik ben een praktische, nuchtere sidekick en troubleshooter, een sparringpartner voor ondernemers als jij. Ik help jou je bedrijf met een frisse blik te bekijken. Of je nou aan het begin staat, op een kruispunt, tegen een muur of misschien wel aan het einde. We kijken samen waar het heen kan. En hoe dan. En met wie.

Ik help jou je tijd efficiënt te gebruiken, zodat je productiviteit kan verdubbelen. Niet met een vast systeem, maar met een methode die we samen ontwikkelen, helemaal op jouw lijf geschreven.

Als jouw sparringpartner help ik je bepalen of en welke hulp je nodig hebt in je dagelijkse bedrijfsvoering. En als er hulp nodig is, help ik je die zoeken en vinden. Mijn netwerk is groot en uitstekend van kwaliteit op allerlei vakgebieden.

Als sparringpartner voor ondernemers help ik je (weer) een blije ondernemer worden. Allereerst door te luisteren naar jouw verhaal. Want dat is het uitgangspunt van mijn ondersteuning. Dat doe ik tijdens een eerste kennismaking, gratis. Daarna doe ik een voorstel wat we kunnen doen en in hoeveel tijd.

Je krijgt een vaste prijs voor jouw traject en geen verrassingen achteraf. Je betaalt 50% vooraf, 50% na afronding van het traject. Transparant en simpel. Dat is hoe ik werk.

business coach

Contact

Ik ben gevestigd in Huizerpoort in Huizen, goed bereikbaar met OV en met voldoende (gratis!) parkeergelegendheid rondom het gebouw.

Bellen

06-29564228

Of WhatsApp mij met de knop rechtsonder!