Vastgoedbeheer

Voor vastgoedeigenaren zijn het roerige tijden. Duurzaam bouwen, energieneutraal maken van het vastgoed: het kost veel tijd en geld om alleen al te voldoen aan de steeds veranderende eisen. En dan zijn er nog de dagelijkse zaken. De contacten met de huurders, het onderhoud, de administratie…

Met 14 jaar ervaring in het beheren van commercieel vastgoed beschik ik over een ruime ervaring op dat gebied. Van administratief beheer tot het begeleiden van (ver)bouwprojecten, ook van monumenten.

Je hebt geen omkijken naar je project, behalve dan dat ik je regelmatig op de hoogte houd van de stand van zaken, zodat je kunt bijsturen als dat nodig is.

En door samenwerking met een bouwkundige met meer dan 30 jaar ervaring in het vak en goed op de hoogte waar het energieneutraal bouwen betreft (Paul van der Linden), gaat de dienstverlening net even verder dan alleen dat: gedegen advies, de juiste samenwerkingspartijen bij uw onderhoud en vernieuwing. Altijd rekening houdend met uw belangen, budget en wensen.

business coaching

Contact

Ik ben gevestigd in Huizerpoort in Huizen, goed bereikbaar met OV en met voldoende (gratis!) parkeergelegendheid rondom het gebouw.

Bellen

06-29564228

Of WhatsApp mij met de knop rechtsonder!

1
Hi, hoe kan ik je helpen?
Powered by

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.