Trainingen ondernemerschap

Training voor ondernemers

Niet iedereen wordt geboren als ondernemer. En ik beloof ook niet dat ik een ondernemer van je kan maken; ondernemerschap wordt meestal aangeboren. Wel kan ik je helpen de noodzakelijke vaardigheden (verder) te ontwikkelen. Geen opleiding tot ondernemer, maar een training voor ondernemers die eruit willen halen wat erin zit.

Zoals netwerken bijvoorbeeld, of plannen. Of wat dacht je van acquisitie. Doodeng voor velen. Terwijl het eigenlijk neerkomt op gesprekken voeren. En dan niet vanuit wat jij te bieden hebt, maar vanuit het probleem van de klant. Dat is nogal een verschil namelijk.

Een op een of in groepsverband: als je wilt groeien in je ondernemerschap, zijn mijn op maat gemaakte trainingen iets voor jou! Geen urenlange monologen van mijn kant, maar je gaat zelf aan de slag. Aan de hand van praktische opdrachten verbeter je al die vaardigheden die je nodig hebt. Ook als je je medewerkers wilt helpen bij het teamwork, netwerken en zelfmanagement ben je aan het goede adres.

business coaching

Contact

Ik ben gevestigd in Huizerpoort in Huizen, goed bereikbaar met OV en met voldoende (gratis!) parkeergelegendheid rondom het gebouw.

Bellen

06-29564228

Of WhatsApp mij met de knop rechtsonder!