Kickstarter voor jouw onderneming

Begeleiding voor ondernemers

Van idee naar bedrijf, of je bedrijf een treetje hoger tillen, is niet altijd zo simpel als het lijkt.

Soms heb je steuntje in de rug nodig van een goede adviseur om alles goed neer te zetten, aan te scherpen, je pitch helder te krijgen en je korte- en langetermijndoelen te bereiken. Hard werken, maar met een resultaat dat staat als een huis. En dat is wat je wilt, toch?

Ik heb een speciaal programma ontwikkeld om startende ondernemers of ondernemers met nieuwe plannen snel op weg te helpen. Deze begeleiding voor ondernemers duurt geen maanden, maar slechts een paar weken. Lekker snel door met wat je wilt doen dus!

In de eerste week werk je aan inzicht: voor welk probleem (van jouw opdrachtgevers/klanten) heb jij een oplossing? Vervolgens creëer je overzicht: wat wil je bereiken voor je klanten en voor jezelf? Wat is het doel en wanneer wil je dat bereiken? Als die vragen beantwoord zijn, ben je bij het uitzicht: je hebt een plan en kunt aan de slag.

Met het kickstarttraject van MarjoleinInschakelen ben je binnen een maand waar je moet zijn: de lancering van jouw (vernieuwde) bedrijf!

inpakken en wegwezen_2

Contact

Ik ben gevestigd in Huizerpoort in Huizen, goed bereikbaar met OV en met voldoende (gratis!) parkeergelegendheid rondom het gebouw.

Bellen

06-29564228

Of WhatsApp mij met de knop rechtsonder!

1
Hi, hoe kan ik je helpen?
Powered by

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.