Kickstarter voor jouw onderneming

Kickstart jouw bedrijf!

Dé kickstarter voor jouw bedrijf! Zit je vast? Ik trek je weer vlot!

Ken je dat? Je hebt de gaafste ideeën, maar op de een of andere manier willen ze er niet lekker uit. Daar kunnen we samen iets aan doen!

In de brei van ideeën in jouw ondernemershoofd zoeken we de parel(s), polijsten ze en vormen ze tot een product waarmee jij je business de kickstarter geeft die het nodig heeft!

Hoe dan?

We gaan 3 maanden aan de slag.

Iedere maand in een call van twee uur jouw ideeën omgetoverd in praktische, haalbare en effectieve actiepunten. Gelijk aan de slag voor resultaat!
Je ontvangt voor elke call een vragenlijst die het onderwerp bepaalt. Jij zit dus aan het stuur, ik ben de kickstarter voor jouw bedrijf!

Dit is wat je krijgt in de Kickstarter:

  • Maandelijks 2 uur aan boost sessies. Spuien, sparren, spetteren. Als de camera uitgaat, kun je gelijk verder met je plannen. Met overzicht en een duidelijk startpunt kan het niet anders dan dat je staat te springen om gelijk verder aan de slag te gaan.
  • Een werkboek inclusief duidelijk stappenplan.
  • En natuurlijk laat ik je niet zomaar zwemmen tussen de sessies door: Je kunt gedurende het traject op elk moment je vragen stellen als je even vastloopt, dan trek ik je weer los en kan je weer verder!
  • Een lanceerklaar aanbod (of twee, of drie…)

Wat kost dat?

Het traject kost je € 1.497,00 exclusief btw.
Dat bedrag mag je ook in termijnen voldoen.

 

inpakken en wegwezen_2

Contact

Ik ben gevestigd in Huizerpoort in Huizen, goed bereikbaar met OV en met voldoende (gratis!) parkeergelegendheid rondom het gebouw.

Bellen

06-29564228

Of WhatsApp mij met de knop rechtsonder!