Samen op koers naar meer succes en werkplezier?

Waarbij MarjoleinInschakelen?

Ondersteuning voor ondernemers

De rode draad in mijn bedrijf is ondernemerschap. Om precies te zijn begeleiding en ondersteuning voor ondernemers in alle facetten van hun bedrijf.

Sommigen noemen het coaching, ik noem het liever begeleiding. Je doet het namelijk toch vooral zelf. Ik wijs je de weg, ondersteun je bij het maken van plannen en nemen van beslissingen, maar jij hebt de regie. Daarnaast verbind ik je met de juiste mensen om jou op de lange termijn te ondersteunen, want als je eenmaal bent op- of doorgestart, blijft er werk aan de winkel!

Maar “ondersteuning voor ondernemers”… Dat is toch gewoon coaching, denk je misschien?

Misschien wel, maar er is een verschil. Mijn ondersteuning gaat namelijk een stuk verder dan dat. Niet alleen gaan we aan de slag met jou en jouw ondernemerschap, ik kijk ook met je mee in je bedrijf. Naar de cijfers bijvoorbeeld, of de efficiency, de structuur die je in je werkzaamheden hebt, enzovoort. Aan de hand daarvan begeleid ik je ook bij het verdiepen of verbeteren van je ondernemersskills.

Daarom: ondersteuning voor ondernemers. Maar je mag het noemen hoe je wilt, het gaat tenslotte om het resultaat!

Verbindende sidekick

Als sparringpartner voor ondernemers als jij weet ik als geen ander in alle opzichten verbindingen te maken. Ik help jou je bedrijf met een frisse blik te bekijken en weer een blije ondernemer te worden. Samen zetten we koers in de juiste richting.

Kickstarter voor jouw onderneming

Van inzicht via overzicht naar uitzicht. Met begeleiding voor ondernemers in mijn kickstarttraject geven we jouw bedrijf een nieuwe impuls!

Troubleshooter

Eerste Hulp bij Ondernemen. Weet je het even niet? Samen krijgen we het probleem boven water en wordt jij het de baas.

Trainingen ondernemerschap

Wil jij groeien in je ondernemer-zijn? Met mijn training voor ondernemers gaan we jouw vaardigheden ontwikkelen! Mijn trainingen zijn op maat, dus altijd precies toegesneden op wat jij wilt of moet leren.

Heb jij een ondernemingsplan?

Vaak komt het er niet van als je start. Je hebt een idee en je gaat ervoor. Hartstikke logisch!

Maar er is wel wat voor te zeggen om het wél te doen. Ondernemen met een plan is namelijk net even gestroomlijnder. Alleen al omdat je er echt over hebt nagedacht. Over wat het precies is wat je gaat doen, wie dat nog meer doet en wat jou onderscheidt in de markt. Over de financiën: Wat denk je om te zetten, wat voor kosten verwacht je? Allemaal zaken die, als je er goed over nadenkt, beter verankerd blijven in wat je doet. Ook als je nog aan het begin staat natuurlijk.

Om het je makkelijk te maken er nú mee aan de slag te gaan, kun je hier mijn template downloaden. Helemaal gratis en voor niets! Vraag ‘m snel aan, dan komt ie gelijk naar je toe.

En mocht het nu een beetje tegenvallen met dat plan: Ik kan je helpen! Binnen 4 weken staat er dan een stevig onderbouwd plan waar je mee vooruit komt. Of je nu net start of al even bezig bent, meer inzicht en overzicht zijn je eerste stappen op de weg naar succes!

download-ondernemingsplan

Vraag je template aanBoek een gratis 30 minuten boost call!

Ondernemen is een feest! Nou ja, bijna altijd. Soms even niet. En dan heb je even een oppepper nodig. Soms is het genoeg om even stoom af te blazen tegen je partner, je business buddy of je vrienden, maar op andere momenten wil je gewoon even sparren met iemand die écht kan helpen om het beter te maken. En dan niet direct urenlang, maar gewoon een half uurtje om weer verder te kunnen.
En dat is nu precies waarom ik mijn gratis 30 minuten boost calls aanbied.

Eigenlijk kan ik het niet beter zeggen dan een paar van de  ondernemers die er al gebruik van maakten:

“Door het gesprek werd de vicieuze cirkel in mijn eigen hoofd waar ik wel eens in wil blijven hangen doorbroken en ben ik meteen aan de slag gegaan.”

“Marjolein is een ontzettend fijne en eerlijke sparringpartner, die je voorziet van doordachte en nuttige feedback. Ze ziet goed wat op dit moment haalbaar voor je is en waar er kansen voor je liggen.”

“In dat half uurtje stipte ze feilloos een aantal punten aan waarmee ik aan de slag kan gaan in mijn bedrijf en met mezelf.”

Dus. Als jij ook een boost nodig hebt, vraag ‘m dan snel aan! 

Als ik je aanvraag heb ontvangen, stuur ik je een paar voorbereidende vragen. Met jouw antwoorden kan ik het gesprek écht waardevol voor je maken.

Ik spreek je snel!

boostcall

Vraag je boost call aanBellen

06-29564228

Of WhatsApp mij met de knop rechtsonder!