Samen op koers naar meer succes en werkplezier?

Waarbij MarjoleinInschakelen?

Ondersteuning voor ondernemers

De rode draad in mijn bedrijf is ondernemerschap. Om precies te zijn begeleiding en ondersteuning voor ondernemers in alle facetten van hun bedrijf.

Sommigen noemen het coaching, ik noem het liever begeleiding. Je doet het namelijk toch vooral zelf. Ik wijs je de weg, ondersteun je bij het maken van plannen en nemen van beslissingen, maar jij hebt de regie. Daarnaast verbind ik je met de juiste mensen om jou op de lange termijn te ondersteunen, want als je eenmaal bent op- of doorgestart, blijft er werk aan de winkel!

Maar “ondersteuning voor ondernemers”… Dat is toch gewoon coaching, denk je misschien?

Misschien wel, maar er is een verschil. Mijn ondersteuning gaat namelijk een stuk verder dan dat. Niet alleen gaan we aan de slag met jou en jouw ondernemerschap, ik kijk ook met je mee in je bedrijf. Naar de cijfers bijvoorbeeld, of de efficiency, de structuur die je in je werkzaamheden hebt, enzovoort. Aan de hand daarvan begeleid ik je ook bij het verdiepen of verbeteren van je ondernemersskills.

Daarom: ondersteuning voor ondernemers. Maar je mag het noemen hoe je wilt, het gaat tenslotte om het resultaat!

Verbindende sidekick

Als sparringpartner voor ondernemers als jij weet ik als geen ander in alle opzichten verbindingen te maken. Ik help jou je bedrijf met een frisse blik te bekijken en weer een blije ondernemer te worden. Samen zetten we koers in de juiste richting.

Kickstarter voor jouw onderneming

Van inzicht via overzicht naar uitzicht. Met begeleiding voor ondernemers in mijn kickstarttraject geven we jouw bedrijf een nieuwe impuls!

Troubleshooter

Eerste Hulp bij Ondernemen. Weet je het even niet? Samen krijgen we het probleem boven water en wordt jij het de baas.

Trainingen ondernemerschap

Wil jij groeien in je ondernemer-zijn? Met mijn training voor ondernemers gaan we jouw vaardigheden ontwikkelen! Mijn trainingen zijn op maat, dus altijd precies toegesneden op wat jij wilt of moet leren.

Bellen

06-29564228

Of WhatsApp mij met de knop rechtsonder!