Kompas ZW smaller tekst KAP
business coach

VERBINDENDE SIDEKICK

Ik ben geen coach, ik ga niet met je op reis in je ziel; daar zijn er al genoeg van. Ik ben ook geen consultant. Daar zijn er ook genoeg van.

Ik ben een praktische, nuchtere sidekick en trouble shooter. Ik help jou je bedrijf met een frisse blik te bekijken. Of je nou aan het begin staat, op een kruispunt, tegen een muur of misschien wel aan het einde. We kijken samen waar het heen kan. En hoe dan. En met wie.

Ik help jou je tijd efficiënt te gebruiken, zodat je productiviteit kan verdubbelen. Niet met een vast systeem, maar met een methode die we samen ontwikkelen, helemaal op jouw lijf geschreven.
Ik help je bepalen of en welke hulp je nodig hebt in je dagelijkse bedrijfsvoering. En als er hulp nodig is, help ik je die zoeken en vinden. Mijn netwerk is groot en uitstekend van kwaliteit op allerlei vakgebieden.

Ik help je (weer) een blije ondernemer worden. Allereerst door te luisteren naar jouw verhaal. Want dat is het uitgangspunt van mijn ondersteuning. Dat doe ik tijdens een eerste kennismaking, gratis.
Daarna doe ik een voorstel wat we kunnen doen en in hoeveel tijd.

Je krijgt een vaste prijs voor jouw traject en geen verrassingen achteraf. Je betaalt 50% vooraf, 50% na afronding van het traject. Transparant en simpel. Dat is hoe ik werk.

KICKSTARTER VOOR JOUW NIEUWE ONDERNEMING

Van idee naar bedrijf is niet altijd zo simpel als het lijkt. Soms heb je steuntje in de rug nodig om alles neer te zetten, aan te scherpen, je pitch helder te krijgen en je korte- en langetermijndoelen te bereiken. Hard werken, maar met een resultaat dat staat als een huis. En dat is wat je wilt, toch?

In de eerste week werk je aan inzicht: Voor welk probleem heb jij een oplossing? Vervolgens creëer je overzicht: Wat wil je bereiken voor je klanten en voor jezelf? Wat is het doel en wanneer wil je dat bereiken? Als die vragen beantwoord zijn, ben je bij het uitzicht: Je hebt een plan en kunt aan de slag.

Met het kickstarttraject van MarjoleinInschakelen ben je binnen een maand waar je moet zijn:

De lancering van jouw bedrijf!

inpakken en wegwezen_2
met koffer_2

TROUBLESHOOTER

Of je nu een eenmanszaak hebt, of een wat groter bedrijf met personeel in dienst: soms loop je tegen zaken aan die je niet 1-2-3 weet op te lossen. Dan doet de frisse blik van een buitenstaander vaak wonderen.

Door aan de hand van de probleemstelling gerichte vragen te stellen, is het probleem meestal snel boven water, en dat is al de helft van de oplossing. Door samen aan de slag te gaan, worden we de problemen snel de baas en kan jij weer verder met wat je het liefste doet! Inzicht creëert immers overzicht en dat leidt weer tot uitzicht op betere tijden.

TRAININGEN ONDERNEMERSCHAP

Niet iedereen wordt geboren als ondernemer. En ik beloof ook niet dat ik een ondernemer van je kan maken. Wel kan ik je helpen de noodzakelijke vaardigheden (verder) te ontwikkelen.

Zoals netwerken bijvoorbeeld. Of acquisitie. Doodeng voor velen. Terwijl het eigenlijk neerkomt op gesprekken voeren. En dan niet vanuit wat jij te bieden hebt, maar vanuit het probleem van de klant. Dat is nogal een verschil namelijk.

Een op een of in groepsverband: als je wilt groeien in je ondernemer-zijn, zijn mijn op maat gemaakte trainingen iets voor jou! Geen urenlange monologen van mijn kant, maar je gaat zelf aan de slag. Aan de hand van praktische opdrachten verbeter je al die vaardigheden die je nodig hebt. Ook als je je medewerkers wilt helpen bij het teamwork, netwerken en zelfmanagement ben je aan het goede adres.

Bel of mail voor een kennismakingsgesprek!

business coaching
business coaching
business coaching

VASTGOEDBEHEER

Voor vastgoedeigenaren zijn het roerige tijden. Duurzaam bouwen, energieneutraal maken van het vastgoed: het kost veel tijd en geld om alleen al te voldoen aan de steeds veranderende eisen. En dan zijn er nog de dagelijkse zaken. De contacten met de huurders, het onderhoud, de administratie…

Met 14 jaar ervaring in het beheren van commercieel vastgoed beschik ik over een ruime ervaring op dat gebied. Van administratief beheer tot het begeleiden van (ver)bouwprojecten, ook van monumenten.

Je hebt geen omkijken naar je project, behalve dan dat ik je regelmatig op de hoogte houd van de stand van zaken, zodat je kunt bijsturen als dat nodig is.

En door samenwerking met een bouwkundige met meer dan 30 jaar ervaring in het vak en goed op de hoogte waar het energieneutraal bouwen betreft (Paul van der Linden), gaat de dienstverlening net even verder dan alleen dat: gedegen advies, de juiste samenwerkingspartijen bij uw onderhoud en vernieuwing. Altijd rekening houdend met uw belangen, budget en wensen.

1
Hi, hoe kan ik je helpen?
Powered by

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.