Deze tools helpen jou verder op koers!

Heb jij een ondernemingsplan?

Vaak komt het er niet van als je start. Je hebt een idee en je gaat ervoor. Hartstikke logisch!

Maar er is wel wat voor te zeggen om het wél te doen. Ondernemen met een plan is namelijk net even gestroomlijnder. Alleen al omdat je er echt over hebt nagedacht. Over wat het precies is wat je gaat doen, wie dat nog meer doet en wat jou onderscheidt in de markt. Over de financiën: Wat denk je om te zetten, wat voor kosten verwacht je? Allemaal zaken die, als je er goed over nadenkt, beter verankerd blijven in wat je doet. Ook als je nog aan het begin staat natuurlijk.

Om het je makkelijk te maken er nú mee aan de slag te gaan, kun je hier mijn template downloaden. Helemaal gratis en voor niets! Vraag ‘m snel aan, dan komt ie gelijk naar je toe.

En mocht het nu een beetje tegenvallen met dat plan: Ik kan je helpen! Binnen 4 weken staat er dan een stevig onderbouwd plan waar je mee vooruit komt. Of je nu net start of al even bezig bent, meer inzicht en overzicht zijn je eerste stappen op de weg naar succes!

download-ondernemingsplan

Vraag je template aanBoek een gratis 30 minuten boost call!

Ondernemen is een feest! Nou ja, bijna altijd. Soms even niet. En dan heb je even een oppepper nodig. Soms is het genoeg om even stoom af te blazen tegen je partner, je business buddy of je vrienden, maar op andere momenten wil je gewoon even sparren met iemand die écht kan helpen om het beter te maken. En dan niet direct urenlang, maar gewoon een half uurtje om weer verder te kunnen.
En dat is nu precies waarom ik mijn gratis 30 minuten boost calls aanbied.

Eigenlijk kan ik het niet beter zeggen dan een paar van de  ondernemers die er al gebruik van maakten:

“Door het gesprek werd de vicieuze cirkel in mijn eigen hoofd waar ik wel eens in wil blijven hangen doorbroken en ben ik meteen aan de slag gegaan.”

“Marjolein is een ontzettend fijne en eerlijke sparringpartner, die je voorziet van doordachte en nuttige feedback. Ze ziet goed wat op dit moment haalbaar voor je is en waar er kansen voor je liggen.”

“In dat half uurtje stipte ze feilloos een aantal punten aan waarmee ik aan de slag kan gaan in mijn bedrijf en met mezelf.”

Dus. Als jij ook een boost nodig hebt, vraag ‘m dan snel aan! 

Als ik je aanvraag heb ontvangen, stuur ik je een paar voorbereidende vragen. Met jouw antwoorden kan ik het gesprek écht waardevol voor je maken.

Ik spreek je snel!

boostcall

Vraag je boost call aanHoe kom ik aan (meer) klanten?

Het is met afstand de meest gestelde vraag bij De Conceptenbakkerij.

Jammer genoeg is daar geen toverformule voor. Maar je moet er wel écht iets aan doen! Want zonder klanten geen bedrijf.

Ben jij nou een van die ondernemers bij wie het met de klanten niet zo wil vlotten? Of kan het gewoon wel beter?
Heb je geen idee waarom het niet lukt?

Ik wel! In dit mini-magazine heb ik 10 signalen op een rijtje gezet die erop wijzen waar het fout gaat. En omdat ik de beroerdste niet ben, heb ik er 5 tips bij gedaan om daar direct iets aan te doen!

Download 'm hier.

e-book-de-conceptenbakkerij

Vraag het e-book aanContact

Ik ben gevestigd in Huizerpoort in Huizen, goed bereikbaar met OV en met voldoende (gratis!) parkeergelegendheid rondom het gebouw.

Bellen

06-29564228

Of WhatsApp mij met de knop rechtsonder!