Niet standaard

Ik bied geen standaard-service, maar oplossingen op maat. Samen kijken we, waar ik voor jou en jouw onderneming de meeste waarde toevoeg en hoe we dat zo efficiënt mogelijk vorm kunnen geven. Zo ben je snel weer helemaal lekker aan de gang. 

Als de zaken even niet zo lekker lopen help ik alles weer op de rit te krijgen. Ik analyseer de pijnpunten, zodat we daar samen een oplossing voor kunnen vinden. Door mijn jarenlange ervaring heb ik aan een half woord genoeg en kan jij de zaken met een gerust hart aan mij overlaten. 

Zo doen we beiden waar we goed in zijn en vormen we een ijzersterk team, dat jouw onderneming nóg succesvoller zal maken!

Eerst kennismaken

Ik neem de tijd om kennis te maken: MarjoleinInschakelen neemt de eerste drie gewerkte uren, de inwerk-uren, voor eigen rekening. Deze vormen mijn eerste investering in een vruchtbare samenwerking! (Dit aanbod geldt helaas niet bij incidentele opdrachten!)

En, ook goed om te weten: Als jij een nieuwe klant klant aanbrengt bij MarjoleinInschakelen, krijg je, als bedankje, twee uren van mij cadeau. Ik vind het fijn als mijn onderneming groeit en daar mag jij dan ook best van meeprofiteren. 

Dat werkt wel zo prettig!

Afdrukken E-mailadres